Banyo dekorasyonu önerileri

Banyosunu Yenilemek İsteyenlere Dekorasyon Önerileri

Ev dekorasyonu biz kadınların en büyük fobilerinden biridir. Genellikle evin her köşesi ile ilgili olduğumuz için kendi zevkimize göre döşemek isteriz. Salonundan yatak odasına,  yatak odasından banyo tuvaletine kadar hemen hemen her yeri kendi zevkimize uygun döşemek isteriz.

Evde salon ve ya yatak odası kadar banyo ve tuvalette önemlidir. Her ne kadar sadece kendimize ait olduğunu düşünsek bile eve gelen misafirlerle muhakkak ki paylaşıyoruz. Banyonun pak aynı zamanda da şık görünmesi önemlidir.

Banyonuzdan artık sıkıldıysanız değişiklik yapmak istiyorsanız size birkaç banyo dekorasyonu önerim olacaktır.

Öncelikle son yıllarla trend olan mermer görünümlü fayansları tercih edebilirsiniz. Hem şık hem de Retro havası olan bu fayanslar banyonuza çok ayrı bir hava katacaktır. Retro ancak modern olsun diyorsanız dolaplarınızı parlak görünümlü krem tonlarında kullanabilirsiniz. Ancak a anlamı ile Retro bir hava yaratmak istiyorsanız eskitme dolaplar ile daha iyi bir görünüm elde edebilirsiniz. Jakuzi yerine eski hamam tarzını kullanabilirsiniz. Yine retro havasında banyo setleri alarak banyonuzun sadeliğini kırabilirsiniz. Ayrıca banyonuzda mum kullanarak loş bir ortam yaratabilirsiniz. Banyonuzun bir köşesine ahşap raf koyup buraya havlularınızı yerleştirebilirsiniz. Daha canlı bir banyonuz olsun istiyorsanız beyazla birlikte mor, yeşil renkte iki farklı fayans ile banyonuzu döşeyebilirsiniz. Beyaz dolaplar ile banyonuzu tamamlayıp yine çok güzel bir dekor elde etmiş olursunuz.

Banyo her zaman evin en önemli bölümlerinden olmuştur. Buranın dekoru kadar temizliği de önemlidir. Yerlerini ıslatmayacağınız bir şekilde kullanmak istiyorsanız muhakkak duşa kabin kullanmalısınız.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir