Yeni Sezon Duvar Kağıdı Modelleri 2

Yeni Sezon Duvar Kağıdı Modelleri

Eviniz de yeni bir tarz yeni bir dokunuş yaratmak isteyenlerden iseniz işe duvarlardan başlayabilirsiniz. Evde ki duvar renginden sıkıldı iseniz, sıradanlık size göre değil ise duvarlarınızı duvar kağıtları ile canlandırabilir ve hareketlilik katarak tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Duvar kağıdı seçimi yaparken dikkat edilecek ilk husus dekorasyon ile uyumdur. Evinizde ki dekorasyona uygun bir seçim yapmalısınız. Bunun yanı sıra evde ki renk uyumlu oldukça önemli bir konudur. Evin genel dekorasyonun da koyu renkler kullanıldı ise duvar kağıdı seçimini açık renklerden yapmalısınız. Ancak evde açık tonlar kullanılmışsa duvar kağıtlarında zıt renkler seçilerek dekorasyona ayrı bir hava katılabilir.

Yeni sezonunu duvar kağıdı modelleri baktığımızda da daha çok karşımıza 3D kabartma duvar kağıtları çıkmaktadır. Manzara ve şekil ağırlıklı duvar kağıtlarında ki 3 boyutlu görüntüler adeta gerçeği yansıtarak evinizde faklı bir hava yaratacaktır. Bununla birlikte yeni sezon duvar kağıtlarında tuğla ve taş detayları ön plana çıkmaktadır. Son derece gerçekçi tasarlanan bu modeller sayesinde sokak sitili evinize taşınacak ve son derece modern bir görüntü oluşacaktır. Yeni sezon modellerde en dikkat çekici detay ise doğallıktır. Son derece natürel renkler ve desenler seçilerek yapaylıktan uzak durulmuştur. Evinizde bir esinti, bir değişiklik istiyor ancak dekorasyonda da bir değişiklikten yana değil iseniz yeni sezon duvar kağıtları tam size göre.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir