Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Olmalı

Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Olmalı

İlk icat edildiğinde saçma bulunan ve kimse tarafında pek rağbet görmeyeceğe inanılan sütyen bugün tüm kadınların vazgeçilmezi arasında. Kimi zaman küçük göğüslü kadılar için dolgun modelleri ile kurtarıcı olurken, kimi zamanda büyük göğüsten şikâyet eden bayanlar için toparlayıcı etkileri ile rahatlık ve konfor sağlayan bir iç giyimdir. Özellikle ergenlik çağında büyümeye başlayan göğüsler için, ilk aşamadan itibaren doğru sütyen kullanımının yapılması çok büyük önem taşıyor.

Her ne kadar yerçekimi kanunlarına engel olunamayıp, zamanla sarkması kaçınılmaz olsa da, bunu ertelemek ve her zaman güzel bir göğse sahip olabilmek biraz da kadınların elinde. Doğru beden ölçüsü ve kumaşlara sahip olan bir ürün ile her zaman istediğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz.

Ebadına Göre Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Olmalı

Göğüsler kendini yavaş yavaş belli ettiğinde ilk etapta atlet tipli sütyenler destek amaçlı kullanılabilir. Ortalama 75 boyutuna geldiğinde ise, mutlaka yüzde yüz pamuklu ve özel yapılmış bir sütyen seçmek en doğru karar olacaktır. Her zaman için kendi bedeninize ait olan bir sütyen seçimi yapmalısınız giydiğiniz an sizi sımsıkı sarmalı ve asla gevşek bir durum olmamalıdır.

Sütyen alırken altında teli olmasına dikkat ediniz. Bu modeller alttan destek vererek göğüslerin zamanla sarkmasını ve her zaman dik durmasına yardımcı olur. Sütyenleri yıkarken de doğru bir şekilde yıkamak gerekir. Özel sütyen yıkama kaplarına koyarak kırılmadan ve bozulmadan yıkanmasını sağlayabilir tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Her ne kadar uzun ömürlü olsa da ortalama 2 ya da 3 yıl sonra kullandığınız sütyen genişleyecek ve ilk elastikliğini kaybedecektir. Bu durumda artık bunu kullanmamanız gerektiğini de unutmamalısınız. Sütyen seçimi yaparken kalitesine dikkat etmeli ve asla tahriş edici ürünler kullanmamalısınız. Gün içerisinde sütyen kullanarak her zaman bakımlı ve güzel bir görünüşe sahip olabilirsiniz.

Pileli Etek ModelleriBere Modelleri ve benzer yazılar için moda kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Olmalı

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir