Tergana Gençlerden Güçlü Dokunuş

Tergan’a Gençlerden Güçlü Dokunuş

Tergan’a Gençlerden Güçlü Dokunuş

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı öğrencileri tarafından hazırlanan son trendlere uygun renkli, cıvıl cıvıl çanta tasarımları, Tergan Deri markası tarafından İlkbahar-Yaz 2016 Koleksiyonu için üretime alındı.

Tergan markası, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile gerçekleştirdiği kolektif “Genç Dokunuş” adlı projeyle, gençlerin gözünden yeni trendlerin algısını ortaya koyarken, gençlerin eğitim bursu kazanmalarını da vesile oluyor.
Yıllardır hep iddialı ve özgün tasarımları ile moda severlerin ilk tercihi olan Tergan ayakabı ve çantaları, bu yıl Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, “Genç Dokunuş” adlı projeyi buluşturdular. Projede, Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’nden 11 öğrenci, Tergan Deri’nin İlkbahar-Yaz 2016 Kreasyonu için 14 farklı cıvıl cıvıl trendy çantalar yarattı. Düzenlene “Genç Dokunuş” projesinde tasarımcı 11 öğrenci Tergan tarafından tam not aldı ve eğitim bursuna layik görüldüler.

Koleksiyon öğrenciler tarafından Tergan’ın son trend moda algısı üzerine çalışmalar yapıldı ve oluşturdukları yaratıcı fikirleri kullanarak renk ve biçimler için güç, çöl, doğa, ferforje, kaftan, ipek kozasından esinlenildi.

Tergan markası için gençler tarafından tasarlanan ”Genç Dokunuş” çanta koleksiyonu vitrinlerde 2016 İlkbahar-Yaz Kreasyonları arasında yerini ve moda tutkunlarına sunmaya hazırlanıyor. Tergan markasını gençlere tanıdığı bu harika yaratıcı motivasyon için tebrik ederiz.

Tergan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirdiği “Genç Dokunuş” isimli projeyle, gençlerin gözünden moda algısını ortaya koyarken, öğrencilerin eğitim bursu kazanmalarını da sağladı.
Her daim iddialı ve özgün çizgisiyle deri severlerin ilk tercihi olan Tergan ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, “Genç Dokunuş” isimli projede buluştu.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir