Kadın Ruhundan Anlayan Jean'ler Colin's'te 2

Kadın Ruhundan Anlayan Jean’ler Colin’s’te

Colin’s markası 2016 İlkbahar – Yaz denim kreasyonunu yeni fit kesimler ile kadınların ruhuna hitap edecek.

Kadınlar arasında popülerliğini koruyan rahat 893 Boyfriend ve boru paçalı 893 Cigarette Leg jean‘lerin arasında şimdide ”Trial” modeli eklenecek.

Bu yılda da kadınların vazgeçilmez olmaya devam edecek olan dar siluetli 757 Sally Skinny Leg, yüksek belli 758 Sally High Rise, yine gözde olan klasik 791 Regular Bootcut modellerini koleksiyonda yerini koruyor. 2016’da yine çok trend olan retro modası ve 70’lerin ruhunu taşıyan bol paça denimler ve 794 Flare Leg ve Wide Leg fitleri markanın mağazalarında bohem stili arayan kadınlara hitap edecek.

Kadınlar arasında popülerliğini koruyan rahat 893 Boyfriend ve boru paçalı 893 Cigarette Leg jean'lerin arasında şimdide ''Trial'' modeli eklenecek.
Kadınlar arasında popülerliğini koruyan rahat 893 Boyfriend ve boru paçalı 893 Cigarette Leg jean’lerin arasında şimdide ”Trial” modeli eklenecek.

2016 denim sezonunda denim parçalar kadınlara retro bir yaz yaşatacak. Bunların dışında Colin’s mağazalarında İndigonun her tonunda basic ve vintage fitler görülmeye değer. Bence Colin’s markasının koleksiyonunda bulunan Skinny Denim ve Bootcut Denim bu sezon kadınların en gözde parçası olacak.

2016 bahar mevsiminde Colin’s mağazalarında pantolonlara renkli vintage gömlekler, yumuşak dokulu, dökümlü cıvıl cıvıl bluz ve ceketler eşlik edecek.

Bence kadınların yaz günlerinde en rahat kombinleyebilecek parçalar arasında denim ceketler ve yumuşak tuşeli dökümlü elbiseler olacak.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir