Kışlık Kap Modelleri 2

Kışlık Kap Modelleri

Tesettür modasında muhafazakar kadınların en sık seçtiği parçalardan bir tanesi de kaplardır. Hem kullanım rahatlığından ötürü hem de şık duruşundan ötürü oldukça sık tercih edilmektedir. Her tarza ve her yaşa ayrı hitap eden yüzlerce kap modeli bulunmaktadır. Tabi her senenin trend olan modasına göre zirvede olan parçalar. 2016 kış modasında kaplar nasıl tercih edilmelidir ve bulunabilecek şık modeller nedir?

Kışın şık olmak yaza göre daha zor fakat yaza göre kombin seçeneği daha fazladır. Bunun da nedeni yazın giyilen parçaların azlığıdır. Kışın istediğiniz kadar parçayı beraber kullanabilme alternatifi vardır. Bu alternatif bazen kat kat şıklığı meydana getirmektedir. Hele ki tesettürlü hanımlar için kış mevsimi beklenen mevsimdir.  Dolaplar kaplarla dolar. Eşofmanın üstüne kap giyilir ve ev rahatlığıyla şıklık yakalanır. 2016 da kürklü kaşe kaplar oldukça ön plandaydı. Bu nedenle de geniş ürün yelpazesinden zevkinize göre seçim yapmanızda mümkün.

120,115 ve 130 cm gibi uzun kaplar genellikle daha sık tercih edilmektedir. Keçe, kaşe, yün ya da kaşmir kumaştan üretilen modeller kışın daha bir ön plandadır. Apoletli, boydan zincirli, basma düğmeli, amblemli, kapüşonlu, kapüşonsuz, astarlı, astarsız, dantelli, desenli, tek renk, karışık çizgili, grafikli, baskılı, deri, içi yünlü, belden büzgülü, kalın kemerli, kuşaklı, spor veya klasik her tarzda kışlık kap modeli bulunmaktadır. Genel olarak tercih edilen modeller bunlar fakat seçim sizin. Zevkinize en uygun ve içinize en sineni sizin olsun.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir