koyu renk ruj nasıl sürülür

Koyu Renk Ruj Nasıl Sürülür?

Koyu ruj sürmekte başarısız olmanız nedeniyle bu renkleri tercih etmiyorsanız sizlere koyu tonda ruj sürme yöntemleri hakkında verdiğimiz bilgilerden yararlanın. Koyu ruj kullanmayı seven ancak nasıl sürülür bilinmeyen kadınlar! Artık en hızlı ve kolay yolu ile sizler de çarpıcı dudaklara sahip olabileceksiniz.

Koyu ruj dendiğinde aklınıza gelen ilk tonlardan olan fuşya ve kırmızı tonları dikkat çekici görünüm kazanmanızı sağlayan ve biraz da cesaret gerektiren ruj seçenekleridir. Ancak bu tonları kullanmak cesaret gerektirdiği gibi uygulamakta deneyim ve beceri istiyor. Koyu renk ruj nasıl sürülür? merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyun.

Koyu Renk Ruj Nasıl Sürülür Ayrıntıları

İlk olarak yapmanız gereken dudaklarınızı dudak balsamı ile nemlendirmek ve ruj renginin tam olarak yansımasını sağlamaktır. İkinci olarak dudaklarınıza baz uygulayın ve dudaklarınızın pürüzsüz olmasını sağlayın. Nemlendirici ve bazın sağladığı pürüzsüz dudaklar aynı zamanda olduğundan daha dolgun görünüm sağlamaya da yardımcı olur. Artık dudaklarınızı renklendirmeye başlayabilir ve parmağınıza aldığınız ruj ile dudaklarınıza masaj yaparak baza renk kazandırmaya başlayabilirsiniz. Hafif dokunuşlarla bazınızı renklendirdikten sonra yapmanız gereken dudak şeklinizi ortaya çıkarmak ve hatları belirlemek için dudak kalemi kullanmak olmalıdır. Dudak kalemi uygulamasından sonra ise geriye kalan boşlukları doldurun ve fırça ile çerçevelediğiniz dudağınıza rujunuzu sürün. Dudak kaleminizin belirginliğini ortadan kaldırmak için ise fırça darbeleriyle kaleminizi ruj ile karıştırarak doğal bir görünüm elde edin. Bu uygulama ile koyu renk ruj nasıl sürülür? derdinden kurtulun.

Bebeksi Makyaj Nasıl Yapılır?, Bronz Pudra Sevmeyenler İçin Makyaj Fikirleri ve benzer yazılar için kozmetik ve makyaj kategorimizi inceleyebilirsiniz.

koyu renk ruj nasıl sürülür

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir