Mutfak aletleri markalarından haberler - Karaca

Mutfak aletleri markalarından haberler

Tanınmış mutfak aletleri markalarından Emsan ve Karaca’nın son basın bültenlerini sizler için derledik.

316 Üstün Çelik teknolojisi ile üretilen Karaca Powersteel tencereler ve tavalar sağlıklı yemekler pişirme olanağı sunuyor .

304 çelik yerine 316 Üstün Çelik Teknolojisi ile üretilen Powersteel, sararmayan ve paslanmayan yapısıyla çok daha dayanıklı…

Yemek yapmayı sevenlerin gönlünde taht kurmaya gelen Powersteel, pişirme işleminin çelik tencere ile nasıl fark yattığını ortaya koyuyor.

Ailesine, sevdiklerine, dostlarına yemek pişirmeyi seven onları mutlu bir sofra etrafında bir araya getirmek üzere planlar yapan herkese Karaca, “Powersteel” müjdesi veriyor. Powersteel ile çelik tencereler ve tavalarda yemek pişirmek keyife dönüşüyor.

Mutfak aletleri markalarından haberler - Powersteel
Mutfak aletleri markalarından haberler – Powersteel

Powersteel %18 Kromsayesinde paslanmaz %12 Nikel’ nikel sayesinde çok daha dayanıklı geleneksel çeliklerden farklı olarak %2 Moliblen elementi içermesi sayesinde aşınmaz yapısıyla kolaylıkla sağlıklı yemekler pişirme olanağı sunuyor. 316 çelik teknolojisi bilinen çeliklere göre çok daha güçlü ve dayanıklıdır.

Powersteel manyetik paslanmaz çelik taban sayesinde indüksiyon dahil tüm ocak tiplerinde kullanılabiliyor. Ekstra paslanmazlık özelliği sayesinde gıdalar ile reaksiyona giren yüzey çok daha uzun süre dayanıklılığını koruyor.

Powersteel Pro da 316 çelik teknolojisinin yanı sıra bakır kapsül taban ile maksimum ve eşit Isı iletkenliği sağlıyor. Böylelikle hem enerji tasarrufu hem de eşit pişirme özelliği sunuluyor.

Powersteel arzu edenler için set halinde ve isteyenlere de tekli sunulabilen bir çok modeli içeriyor. Karaca Powersteel tencereler ve tavalar için 50 yıl garanti veriyor.

Emsan Troy Koleksiyonu’yla nostaljiye modern dokunuş

Mutfak aletleri markalarından haberler - Emsan
Mutfak aletleri markalarından haberler – Emsan

Kadının mutfaktaki ‘yol arkadaşı’ EMSAN, geleneksel emaye ürünleri modern dokunuşlarla harmanlayarak hazırladığı TROY koleksiyonuyla kaliteyle zarafeti bir arada sunuyor. Titanyum çemberlerle tasarlanan ömür boyu garantiye sahip çaydanlık, süzgeç, kurabiyelik, kavanoz, kızartma tenceresi, sosluk ve çay setinden oluşan TROY, estetik tasarımıyla en leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza yardımcı oluyor. Birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip TROY, pratikliği ile de mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday. Kızartma tenceresinin içerisinde bulunan fritöz aparatı sayesinde hem kızartma hem de yemek yapmak; saklama kaplarını ise hem buzdolabında hem de ocak üzerinde kullanmak mümkün. Çayın parlaklığını korumasını sağlayan ve en lezzetli çayların demlendiği emaye çaydanlığın alt ve üstü de ayrı kullanılabiliyor. Şık tasarımıyla herkesi kendine hayran bırakan Troy Koleksiyonu, emsan.com.tr ile Emsan mağazalarında!

Karaca, yeni koleksiyonunu İpek Yolu esintileriyle birleştiriyor.

Mutfak aletleri markalarından Karaca’dan iki yeni yemek takımı.

Kültürler arasındaki farklılığı ve bağlantıları temsil eden İpek Yolu şimdi Karaca sofralarındaki yerini alıyor. Sanat, zanaat ve insan değerlerinin yansıtıldığı yeni tasarımlar, evlere egzotik baharatlar ve en özel işçiliklerin öyküsünü getiriyor.

Mutfak aletleri markalarından haberler - Karaca Suvari
Mutfak aletleri markalarından haberler – Karaca Suvari

İpek Yolu’ndaki yolcular, yüzyıllar boyunca yıldızlar altında, yol arkadaşlarıyla pek çok hikâye paylaşmış. Karaca da keşfedilecek yeni sofralarda bu hikâyelerle kılavuzluk ediyor ve ipek yolunu önünüze seriyor. Sonbaharı yepyeni koleksiyonuyla karşılayan sofraların vazgeçilmezi Karaca, İpek yolu esintili özel tasarımlarla unutulmaz yemekli ev buluşmalarını ayrıcalıklı kılıyor. İlham kaynağı niteliğindeki yeni koleksiyon İpek Yolu, hem sade hem de etnik desenlerden oluşan renkli tasarımlarıyla fark yaratıyor.

Karaca sofra takımları için ziyaret edin https://www.krc.com.tr/sofra-grubu

Karaca, İpek Yolu koleksiyonunda o dönemin antik teknikleri ile at motiflerini bir araya getiriyor. Yerel tarz ve kültürleri harmanlayan zengin bir kültür alışverişinden doğan yeni seri, sofralardaki iddiasını ortaya koyuyor ve zirvedeki yerini koruyor. Karaca’nın kültür alışverişi konseptindeki yeni serisini içeren ürünleri içerisinde; Süvari ve Agra 6 kişilik yemek takımı ile Semerkand ve Feres tekli seri yer alıyor. Tekli seriler için kendi takımını özgürce oluşturma imkânı sunan Karaca, tüketicilere seri içinden seçimler yaparak özgün sofralar tasarlayabilmelerini sağlıyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir