Pileli Etek Modelleri

Pileli Etek Modelleri

2016 itibariyle mini etek yerine daha çok salaş kıyafetler tercih edilmekle birlikte; pileli etek ve üzerine de kazak şeklinde kombinler oldukça revaçta oldu.

Pileli etekler, midi etek dediğimiz; yüksek bel, diz altında, ince pilelerden oluşmakla birlikte, mini pileli etek olarak da kullanılabilir. Altına spor ayakkabısı giydiğinizde daha spor ve günlük kullanım için tercih edilebilir hale getirip, akşam yanınıza aldığınız topuklu ayakkabı ile de gece kıyafetine dönüştürülebilir olması bakımından, yoğun bir tempoda yaşayan kadınların gardıroplarında olmazsa olmazı oluyor. Üzerine kazak ya da dar, V yaka kıyafetlerle de kullanabilirsiniz.

Pileli etekler daha çok; desensiz, düz, ve pastel renklerden oluşmakta olup; çanta, kemer ya da desenli bluzlarla kolayca hareketlendirme imkanı sağlıyor.

Diz altında ya da daha uzun ince pileli etekler olmakla birlikte; kot ceket ve sırt çantasıyla, okulda ya da tiyatro gibi sizi sıkmayan, rahat olunmak istenecek alanlarda da rahatlıkla giyilebilir.

Bu pileli etekler; yüksek belli tercih edildiğinde, üzerine kısa, göbeği açık bırakan bluzlarla da kombinlenebilir.
Metalik, altın sarısı gibi renkler de son dönemde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmakta. Bu türde renkler; düz ve basit görünümlü iken, kullanılan renk sayesinde bir anda spor kıyafetten daha şık bir görünüme ulaşmanızı sağlıyor.
Üzerine giydiğiniz kıyafeti; ister pileli etek içine sokup şık ve desenli bir kemerle kullanın, isterseniz de bluzu pileli etek üzerine bırakıp kullanabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir