Şık Abiye Elbise Modelleri 2

Şık Abiye Elbise Modelleri

Bizim, ailemizin, akrabalarımızın, dostlarımızın özel günleri olabiliyor. Tabii bizler de doğal ve direkt olarak en güzel elbiseler, kumaşlar satan mağazalara yöneliyoruz. Fakat aklımızda tam olarak bir şey belirleyememiş olabiliriz ya da bir kaç seçim arasında takılmış olabiliriz.

Ben de bu konu için belki de birkaçınıza umut ışığı olabilmek adına bu yazıyı yazmayı düşündüm. Öncelikli olarak üzerine değineceğim elbise modelleri abartı olmayan bir kaç elbise modeli olacak.

Şu aralar çok şık gösteren ve benim de çok beğendiğim bir renk sitelerde genellikle ‘’ british racing green’’ adıyla geçiyor. Bu renk ve polyester kumaş ile çok güzel elbise modelleri gördüğümü söyleyebilirim. En güzelinden bir örneği anlatacak olursam; straplez elbise, british racing green renk ve polyester kumaş, bel kısmına ise büyüklü küçüklü değişik, geometrik şekillerde yine aynı renkten taşlar dizayn edilmiş bir model. Mini bir elbise olmasıyla birlikte uçuş uçuş olmasından dolayı her genç bayanı kendine karşı özgüvenli hissettirecektir. Yeşil iddialı bir renk olduğundan dolayı bir çok kadına yakışabilecek ilk renklerden birini söyledim. Başka bir renk alıp tabii diktirebilirsiniz.

İkinci vereceğim örnek ise altı saten üstü tül olan fuşya renkli uzun bir elbise modelidir. Kalın askıları ve yuvarlak bir göğüs dekoltesinin olmasının yanında askılarının uç köşelerinde ve bel kısmında gümüş ve damla şeklinde taşlar bulunmakta.

Verdiğim bir iki örnek bir çok model düşünmenizi sağlayabilir. Bu konuda yaratıcı olmak önemlidir. Mutlu kalın..

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir