Tekbir Giyim Elbise Modelleri 2

Tekbir Giyim Elbise Modelleri

Tesettür giyimin önemli markalarında biri olan Tekbir Giyim bu yılda adına yakışır bir şekilde model, desen, renkleriyle her yaşa ve her mevsime hitap eden modelleriyle mağazalarda beğeninize sunulmuştur. Sizin için bu yılın hangi modelli, rengi, deseni, kesiminin ön planda olduğunu araştırdık bu modellere birlikte göz atalım.

Kloş kesimli etek kısmı ve elbisenin düğme detayı ile kemerindeki detay elbiseye oldukça farklı bir hava vermiştir. Elbisedeki düğmeler ile elbisedeki deri kemerin uyumu oldukça güzel olmuş. Hemen hemen her yaşta bayanın kombin oluşturabileceği bir Tekbir elbise modelidir.

Başka bir Tekbir Elbise modeli ise hafif geniş kesimli, kol, yaka ve elbisenin iki yanında da dantel işleme detayı ile elbiseye şıklık katmıştır. Özellikle genç bayanların ve orta yaş bayanların tercih ettiği bir elbise modelidir.

Bu yıllın yeni tasarımlarında olan kiremit renkli olan elbisenin ön detayı fermuarlı olan, üç tane pile ile elbiseye farklı bir hava katan ayrıca pelerini bulan elbisenin farklılık seve ve farklı tarzları yaratmak isteyenler için iyi seçim olabilecek bir Tekbir Giyiminin önemli bir modelidir.

Yöresel motifli, kemer detaylı Tekbir Giyim elbise modelli bu yaza damga vuran bir modelidir farklı renkleri mevcuttur. Bu model hem günlük kombinler de rahatlığı ve şıklığı birlikte arayan bayanların tercihidir. En çok tercih edilen rengi mavi ve mavi tonlarıdır.

Hafif dar kesimli ve ince bir kemer ile detaylandırılmış sade ve rahatlığı sevenlerin ilk tercihlerinden biridir. Koyu lacivert olan bu modelde geniş bir yaş aralığına hitap eden bir modeldir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir