V Yaka Abiye Elbise Modelleri 2

V Yaka Abiye Elbise Modelleri

Abiye elbise modelleri oldukça geniş seçenek yelpazesine sahiptir. Gerek detaylarla gerek ise renk yönünden abiyeler farklılık göstermektedir. Her bayan özel davetlerde farklı ve şık görünmek ister. Son dönemlerde özellikle V yaka abiye elbise modelleri büyük ilgi görmektedir.

V yaka abiyeler uzun ve kısa modellerle sunulmaktadır.  Uzun V yaka elbise modelleri sade bazen ise şık ve gösterişli detaylarla ön plana çıkabiliyor. Sade elbise modellerini tercih ederken özellikle dekolte kısmında bir kolye kullanmak etkili olacaktır. Böylece elbisenin de ortaya çıkması sağlanabilir. Renk olarak, siyah, kırmızı ve mavi tonlarda olan V yaka elbise modelleri günümüzde daha çok kullanılmaktadır. Bazı elbise modellerinde detaylar da dikkat çekiyor. Uzun yırtmaçlar elbiseye farklı bir hava katarken, sim ve taş detayları da elbiseyi dikkat çekici duruma getirebiliyor. Kumaş olarak, şifon, likralı, payetli seçenekler kullanılmaktadır. V yaka abiye modellerinden en çok beğenilen model ise balık elbise modelidir.  Vücudu saran V yaka balık elbise modelleri özel davetler için mükemmel bir tercih olabilir.  V yaka elbise modellerinde kısa abiyeler de bayanlar tarafından kullanılmaktadır. Düz modellerin yanı sıra pullu, simli ve omuz kısmı taşlarla tamamlanan modeller son derece şık görüntü vermektedir. Diz üstü biten, altı kabarık V yaka abiye elbise modellerinde genelde tek renk olarak sunulsa da, bazı modeller iki rengin uyumu ile de dikkat çekiyor.

Bazı elbise modellerinde ise üst ve alt kısmı farklı renklerden oluşabiliyor. Dantel, işleme, pul gibi detaylar elbise modellerine renk katmaktadır. V yaka abiye elbise modelleri her zaman bayanların ilgisini çekmiştir.  Davetlerde şık olmak isteyen bayanların tercihi genellikle bu modeller oluyor.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir