Yazlık Tesettür Gelinlik Modelleri 2

Yazlık Tesettür Gelinlik Modelleri

Her gelin mutlaka özel olmak ister. Bu noktada da en önemli konu gelinlik seçimidir. En özel günde en özel gelin olmak adına gelinlik seçimi her bayan için oldukça sancılı bir süreçtir. Bu nokta da tesettürlü gelin adayları büyük sorunlar yaşayabilmektedir. Açık gelinlik modellerinde birçok çeşit bulunsa da tesettürde seçenekler biraz daha kısıtlı olabilmektedir. Ancak son yıllarda genel olarak moda dünyasında bir tesettür modası esmektedir ve tasarımcılar birçok modeli tesettürlü bayanlar için sunmuştur. Bu sebepten son yılların tesettürlü gelin adayları oldukça şanslıdır.

Yazlık tesettür gelinlik modellerine baktığımız da ise bu yılın modası güpürlü ve dantelli modeller ön plana çıkmaktadır. Özellikle omuz detaylarında kullanılan dantel ve güpürler hem şık hem de tarz durmaktadır.

Zayıf bayanlar için tercih edilecek yazlık modellere baktığımız da bel kısmında ve göğüs kısmında güpür ve dantel olan modeller kullanılabilir. Ancak kilo sorunu olan bayanlar için bu tarz tesettür modeller tercih edilmemelidir. Bunun yerine etek ve bilekte yahut yaka da güpür ve dantel tercih edilmektedir.

Yazlık tesettür modellerinde prenses gelinlik modelleri ön plana çıkmaktadır. Bunun yanı sıra balık etek dar kesim yazlık tesettür modeller de en çok tercih edilen gelinlikler arasında yer almaktadır.

Yazlık tesettür model gelinlik modellerinde hem şıklık hem de rahatlık oldukça önemlidir ve bu doğrultuda seçim yapılmalıdır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir