Abiye Elbise Modelleri

Eskiden sadece bir yakınımızın düğünü olsada giyinsek dediğimiz herkesin dolabında sadece bir tane olan abiye elbiseler artık neredeyse hayatımızın bir parçası haline geldi. Modern hayatların getirdiği organizasyonlar davetler mezuniyet baloları kutlamalar derken sürekli olarak kullanılan bir giysi olan abiye elbiseler kullanımının artması ile modellerinde de çeşitliliğe ve yeniliğe uğradı. Her zevke ve ortama uygun olarak hazırlanan modeller ekonomik olarak da rahatça ulaşılabilecek seviyelerde olunca neredeyse dolaplarımızın yarısını abiye elbiseler doldurdu.
Genellikle topuklu ayakkabılar ile kombinlenen abiye elbiseler sadelikten hoşlananlar için düz çok fazla süslenmemiş uzun yada kısa modelleri ile alıcılarını bekliyor. Sade abiyeler birbirinden farklı yaka ve kol kesimleri ile ister balık etek isterseniz bol etek seçenekleri ile geniş bir yelpazeye sahip. Sade olduğu kadar çekici bir model olsun diyorsanız derin yırtmaçlı modellerde tam size göre.
Daha canlı ve cafcaflı kıyafetlerden hoşlanıyorsanız yada abiye dedin mi şöyle bir farkı olacak ben buradayım diye bağıracak diyenlerdenseniz birbirinden süslü abiyelerde mevcut. Kimi taşlarla işlenmiş kimi kocaman çiçekler yada kurdelelerle bezenmiş, etekleri kat kat ilenmiş pek çok model bulunmakta. Tül ve güpürle desteklenen modelleri unutmak olmaz.
2000 li yılların ardından yaygınlaşan mezuniyet baloları ile gençler için özel olarak üretilen abiyeler de arttı. Daha önceleri giyenlere yaşı kaç olursa olsun orta yaş üstü bir görüntü veren abiyeler artık tam gençlere uygun. Gerek renkleri gerekse modelleri ile cıvıl cıvıl abiyeler aslında her yaş gurubuna uygun olup aşırı bir ağırlık yüklemiyor ve bu sayede hem rahat hareket edebiliyor hemde kendinizi özgür hissedebiliyorsunuz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir