Bayan Gece Kıyafetleri

Mezuniyet, düğün, kutlama gibi özel davetlerde veya gece eğlencelerinde çoğu bayanın kafasını kurcalayan konu, şık ve modaya uygun bir giysi seçimidir. Zor gibi görünse de aslında kolay olan giysi seçiminde önemli olan model ve renk konusunda kararlı olmanızdır. Buna karar vermek için de moda olan kıyafetleri incelemenizi tavsiye ederiz. Sizler için araştırdığımız bu sezon revaçta olan elbise modellerine ve giysi kombinelerine göz atabilirsiniz.
Her sezon moda renk olan siyah, sadece giysilerde değil, ayakkabılarda, çantalarda da karşımıza çıkıyor. Siyah renk bir elbise sizi zarif ve şık göstermede, size kadınsı bir duruş kazandırmada oldukça etkilidir. Üstelik siyah elbiseler hem kış hem de yaz aylarında tercih edebileceğiniz bir modeldir. Üst kısımlarının tül, dantel ve güpür işlemelerinden oluşan transparan prenses abiye elbise modelleri de son yılların trendleri arasında yer alıyor. Taş işlemeli, kısa kabarık etekli, dekolteli ve transparan prenses abiye modelleri dikkatleri üzerinize çekmede başarılı olacaktır. Kısa etek yerine uzun elbise modeli düşünürseniz sırt veya göğüs dekolteli olanını tercih etmenizi tavsiye ederiz. Eğer dekolte sevmeyenlerdenseniz yırtmaçlı modelleri de tercih edebilirsiniz. Dantelli modeller ise elbiselerin yanı sıra bluzlarda, gömlekler de ve en çok da gelinliklerde karşımıza çıkıyor. Dantel motiflerinden oluşan dar kesimli uzun abiyeler size romantik ve estetik bir görünüm sunacaktır. Dantelli, dekolteli ve yırtmaçlı elbise modellerinden oluşan bu sezona sizler de ayak uydurabilirsiniz.
Elbiseler yerine tayt, pantolon veya eteklerinizi şık bir üst ile kombine ederek de geceye hazırlanabilirsiniz. Son yıllarda revaçta olan taytlarda siyah ve zımbalı modelleri, şık bir bluz veya gömlek ile kullanabilirsiniz. Altına topuklu bir ayakkabı giyerek, stilinizi tamamlayabilirsiniz. Aynı stili tayt yerine kotlarla da elde edebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir