Sonbahar Erkek Giyim

Sonbahar / Kış Erkek Giyim Modası      

Geçmişten bu yana giyinmek insanoğlunun vazgeçilmez ihtiyaçlar arasında yer almaktadır. Ancak geçmişte örtünmek İçin kullanılan giysiler bugün toplumda bulunulan yerin ifade edilmesinde kullanılmaktadır. 2015 son bahar / kış erkek giyim modasını İnceledik ve sizler için en doğru seçeneklerin neler olduğunu belirledik. Her zaman kadınların giyim konusunda daha şanslı olduğu ortaya atılsada yaşanılan dönemde bunun hiçte öyle olmadığı ortaya çıkmaktadır.

Bu Kış Neler Giymelisiniz?

Eğer sizden bahsederken oldukça şık ve cool kelimesinin kullanılmasını istiyorsanız Bu sezon mutlaka siyah yağmur çizmelerinden edinmelisiniz. Yağmur botu olarak geçen bu botlar Podyumlarda Ve dünyaca ünlü modellerin ayaklarında şimdiden yerini almış görünüyor. Bir diğer edinmeniz gereken materyal ise XXL pantolonlardır. Kadın giyim tarzında maskülen pantolonlar olarak adlandırılan bu pantolonlar erkeklerin giyinmekten vazgeçti ancak 2015 son bahar / kış erkek giyim modasındaoldukça dikkat çeken parçalar arasında yer almaktadır.

Takımlarda Yeni Akım

Jilet gibi takım, simsiyah takım anlayışına geride bırakacak olan ve 2015 son bahar / kış erkek modasına damgasını vuracak olan desenli takım elbiseler oldukça göze çarpmaktadır. Ünlü markaların koleksiyonlarında sıkça yer verdiği ve hem sportif hem de klasik bir görüntüye erişmek için bu takımlardan yararlanabilirsiniz. Dilerseniz kendinden desenli kumaşlar dilerseniz dijital baskılı kumaşlarla elde edeceğiniz daha çok dar paçalı takım elbiseler elit bir görüntüye erişmenizi sağlayacaktır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir