Kadın Ofis Kombin

Kadın Ofis Giyiminde Kombin

Kadınların giyim konusunda ki hassasiyeti her alanda ortaya çıkmaktadır. Ve şık olmanın yolunun yerine ve zamanına göre giyinmek olduğunu mutlaka unutmamalısınız. İyi giyinmek dilerseniz ofiste olun dilerseniz evde ya da avm de tamamen kişisel bir tercihtir ve seçimlerin doğru yapılması sonucu ortaya çıkmaktadır. Eğer çalışan bir kadınsınız ve her gün ne giyeceğim diye düşünüyorsanız bu yazınızı mutlaka incelemeli ve çalıştığınız ortama uygun olan seçenekleri belirlemelisiniz.

Mutlaka Dolabınızda Bulunması Gereken Parçalar

Çalışan kadınlar hem şık olmayı hem de rahat olmayı ister. Bu iki kavramı bir araya getirirken bazı kilit parçalar bulunur. Örneğin çalışan bir kadının evinde mutlaka siyah renkte bir Stiletto bulunmalıdır. Bu sayede pek çok kıyafetin tamamlayıcısı olan bu ayakkabı hayat kurtarıcı olacaktır. Renk seçeneği tamamen size kalmıştır ancak çalıştığınız ortamın kaldırabileceğini renkleri tercih etmelisiniz. Altı üstü takım giymeyi seviyorsanız mutlaka bunu renklendirecek bir gömlek ya da bluz tercih etmelisiniz.

Çanta ve Ayakkabı

Çalışan kadınlar çanta seçerken işyerlerinde kullanacakları eşyaları alabilecek büyüklükteki çantaları tercih ederler. Ancak eğer spor bir kombin yaptıysanız Büyük çantaları kullanınız. Aynı zamanda taşınması kolay ve de tarzınıza uygun modelleri tercih etmelisiniz. Gün içinde ayakta kalacağınız varsayılırsa anatominize ters olan yüksek topuklu ayakkabılardan uzak durmalısınız. İlla topuklu giymek istiyorsanız dolgu topuklar tam size göre.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir