Cilde Ne İyi Gelir

Cilde Ne İyi Gelir?

Cildimiz en güzel giysimiz bu değerli giysimiz en iyi şekilde korumak için hem dış faktörlere hem de hormonlarınızla ilgili olan, ergenlik, stres, yediğimiz, içtiklerimiz bir çok nedene bağlı olarak cildimize zarar gelmektedir bu zararları aza getirmek ve tamamen ortadan kaldırmak için dikkat etmemiz gereken besinler, dış faktörler, güneş, rüzgar gibi dış faktörlere dikkat etmeliyiz. Evde doğal meyve ve bitkilerden yapabileceğiniz maskelerle sorunsuz bir cilde sahip olabilirsiniz. Bu maskelerden iki tanesini cildinize uygulayarak oluşan tüm cilt sorunlarından kurtulabilirsiniz.

Süt, cildi besleyen ve oluşan sivilce, akne, güneş lekeleri, kuruluğa, pullanmaya kadar birçok sorunu ortadan aldırır. Yapmanız gereken sabah uyandığınızda iki yemek kaşığı kadar soğuk sütü bir parça pamuk yardımıyla cildini uygulayın bu uygulamayı on beş gün boyunca her gün yapın.

Başka bir maske de her cilde uygun olan, bal ile limon suyu, iki yemek kaşığı balı ve yarım limon suyunu karıştırın. Küçük bir kâse de ardında cildinize uygulayın parmak uçlarıyla iyice masaj yaparak cildinize uygulayın 20-25 dakika cildinizde bekletin ardında ılık su ile çıkartın bu maskeyi haftada üç defa uygulayın cildinize canlılık, parlaklık verecektir. Ayrıca cildiniz için günde en az iki buçuk litre su için ve meyve ve sebze tüketimine dikkat ettin. Yeşil yapraklı olan ıspanak, pazı, lahana, pırasa, marul, maydanoz, tere, roka bolca tüketin, bolca meyve elma başta olmak üzere tüm meyveleri bolca tüketin.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir