Küçük Banyolara Dekorasyon Fikirleri

Günümüzde evler eskisi gibi kalabalık ailelerin yaşaması için uygun bir şekilde inşa edilmiyor. Evler daha küçük ve kısıtlı metrekarelerde yapılıyor. Ancak modern hayatın bir getirisi olarak hepimiz bu durumu kabullendik ve kısıtlı alanları nasıl kullanabiliriz sorusuna cevap aramaya başladık. Konumuz küçük banyolarımızın dekorasyonu olduğu için konuyla ilgili size birkaç öneri sunacağım.

Öncelikle banyonuzun küçüklüğünden korkmayın onu en iyi şekilde dekore edebilirseniz, hem kullanışlı hem de şık bir banyo elde edeceksiniz. İşe banyonuzda ki gereksiz malzemelerden kurtulmak ile başlayabilirsiniz. Çok fazla eşya banyonuzu olduğundan küçük ve kalabalık gösterecektir.

Kullanacağınız banyo dolaplarının işlevli olmasına özen göstermelisiniz. Örneğin banyodaki aynanızın bir dolap olması hiç de fena olmayacaktır. Böylece depolama alanı kazanmış olacaksınız. Aynı zamanda banyonuzda ki aynalar banyonuzu olduğundan geniş ve ferah gösterecektir. Banyonuza bir derinlik katacaktır.

Banyonuzda açık tonlara yer vermelisiniz. Ürünlerinizi açık renklerden seçmelisiniz. Böylece banyonun kasvetli havasından kurtulmuş olursunuz. Bir küvet yerine banyonuzun köşesine yaptıracağınız duşa kabin yerden tasarruf sağlayacak ve banyonuza şık bir görüntü katacaktır. Etrafı toplar nitelikte olacağından duş esnasında banyonuz ıslanmayacaktır.

Banyo duvarınıza raf yaparak eşyalarınızı burada depolayabilirsiniz.  Böylece alandan tasarruf sağlayacaksınız. Ayrıca banyoda kullanacağınız ürünlerin küçük ebatlarda olmasına dikkat etmelisiniz.  Duvara asacağınız bir tablo ile banyonuz daha şık bir görünüşe sahip olacaktır. Böylece hem kullanışlı hem de şık bir banyoya sahip olacaksınız.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir