Pınar Şems Tunik Modelleri 2

Pınar Şems Tunik Modelleri

Tesettür giyim denilince akla ilk gelen markalardan biri olan pınar şems tesettürlü bayanların kom binlerin de şıklığı, kaliteyi ön plana çıkartmaktadır. Her yaşa ve her mevsime, her ortama uyum sağlayacak modelleri ile adını yakışır modelleri bu yılda bayanlara sunmaktadır. Özellikle bu yıl tuniklerde asaleti ve şıklığıyla göz doldurmaktadır. Farklı pantolon kesimler ve farklı etek modelleri için bluzlar mevcuttur. Bu yıllın farklı modellerini sizin için mağazaları dolaşık beğeninize sunuyoruz hanımlar,

Hafif dar kesimli kolları geniş olan bluzun uç kısımları dantel motifli olan oldukça şık ve özel bir modeldir bu model geniş paça pantolon veya şık bir etek üzerine özel geceler için de kombin oluşturabilecek özel bir modeldir farklı renkleri mevcut olan modelin beyaz rengi en çok tercih edilen renktir.

Tercih edilen başka bir pınar şems modeli ise, gömlek detaylı ve deri kuşak ile kombinlenmiş şık ve spor bir pantolon üzerine farklı ortamlarda farklı kombin oluşturabilen bir modeldir.

Çizgili ve asimetrik kesimli olan şık ve rahat bir modeldir özellikle yaz aylarında rahatlığı ve şıklığı yansıtan bir modeldir. En çok tercih edilen rengi siyah ve beyaz olan modelidir.

Geçen sene gibi bu yıl da gömlek tunikler ön plandadır Pınar Şems Tunik modellerin de gömlek modelli tunikler tercihlerde ilk sırada yerini almıştır spor ve şıklığı seven bayanlar farklı kombin seçeneği şuan modellerden biridir. Farklı renkleri mevcuttur ayrıca bu model geniş yaş aralığına da hitap etmektedir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir