Tesettür Bluz Modelleri 2

Tesettür Bluz Modelleri

Bluzlar bir bayanın önemli kombin parçalarından biridir hem etek hem de pantolonla kombin yapabileceğiniz giyimin önemli parçasıdır. Tesettür bluz modelleri bu yıl model ve renk olarak fazla seçenek sunabilmektedir. Önlü markların en çok tercih edilen marklarını sizin için araştırdık.

Geçen sene gibi bu yıl da yüksek bel etekler ön planda olduğu için bu etekleri tamamlayacak bluzları araştırdık bu modellerden biri olan kravat yaka modelli, dar kesimli olan modelidir, hemen hemen her rengi olan modelin, en çok tercih edilen rengi beyaz olan rengidir.

Başka bir tesettür bluz modelimiz ise, yaka kısmı fiyonk detayı olan ve bluzun kesimi uzun ve tül detayı ile oldukça şık bir tesettür bluz modelidir özellikle pantolon üzerinde farklı kombilere oluşturabilecek modellerden biridir.

Oldukça şık ve özel olan başka,

Bir modelimiz de önlü bir markanın tasarımı olan tesettür bluz modelli ise dar kesimli ve üzerindeki geniş kesimli pelerin olan düğme ile detaylandırılmış olan bir modeldir. Yüksel bel bir etekle hem günlük kombin farklı şık bir etekle de ise özel gece için iddialı bir kombin oluşturabilirsiniz farklı renkleri mevcuttur bu modelin.

Düz kesimli ve ön kısmı şerit şeklinde dantel işlemeli rengi hardal sarısı olan oldukça güzel bir tesettür bluz modelidir hem renk hem de model tercih edilen bir modeldir. Ayrıca bu yıl asimetrik kesimler de ön plandadır asimetrik kesim ile birlikte geniş, yarasa kol detayla da tercihlerde ilk sırada yer almaktadır tesettür bluzlarda.

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir