Sevgililer Günü’nü Adatepe’nin saklı cenneti Ida Blue’da kutlayın

Sevgililer Günü’nü Adatepe’nin saklı cenneti Ida Blue’da kutlayın…


Zeus’un Hera’ya aşkını ilan ettiği Adatepe’de sevdiğinize, Ida Blue sürprizi yapın!

Antik çağların romantik bir döneminde, Zeus ve Heranın aşık olup evlendiği ayda kutlanan Sevgililer Günü’nü Adatepe’nin saklı cenneti Ida Blue’da kutlayın…

Zeus ile Hera’nın aşkına da şahit olan, binlerce yıldır antik dünyanın aşk kaynağı olarak kabul edilen Kaz Dağları’nda romantik bir Sevgililer günü, Adatepe Ida Blue’nun mistik atmosferinde birleşerek sevgilileri bekliyor.

Adatepe Ida Blue, Kaz Dağları’nın romantik atmosferinde, şömine başında Ida Blue’nun meşhur mutfağından çiftlere özel hazırlanan menüsü ve fonda aşklarını perçinleyecek müzikler eşliğinde sevdikleriyle aşklarını tazeleyecekleri büyülü bir ortama davet ediyor.

Sevgililer Günü’nü Adatepe’nin saklı cenneti Ida Blue’da kutlayın
Antik çağların romantik bir döneminde, Zeus ve Hera‘nın aşık olup evlendiği ayda kutlanan Sevgililer Günü’nü Adatepe’nin saklı cenneti Ida Blue’da kutlayın…

Ida Blue, Adatepe’yi keşfederken antik aşk efsaneleri turlarının yanı sıra Zeus Altarı’nda Hera’ya Gün Doğumu Aşkı, Adatepe Köy Aşkı, terapi niteliğindeki Orman Banyosu (Foresting) gibi Kaz Dağları’na özgü romantik deneyimlerden oluşuyor.

Zeus Sunak’ında sevdiğinizle birlikte güneşin doğumunu karşılama, dilek tutma, Hoca Tepe’de gün batımını yakalama ve simgesel güneş yakalama ritüellerinin yer aldığı deneyimlerin yanında güne dingin başlamanızı sağlayacak gün doğumu yogası ile bedeninizi ve ruhunuzu şımartma fırsatı sunuluyor.

Adatepe Ida Blue şefleri tarafından özenle hazırlanmış Sevgililer Günü’ne özgü aşk menüsü yöresel ve antik efsanevi lezzetleri barındırıyor. Şef’in lezzetli dokunuşları ile servis edilen Ida Blue mutfağının en özgün yemeklerini yerken şömine ateşi kalplerinizi ısıtacak. Aynı zamanda masalsı bahçesi akşamlarınıza keyif katacak.

Kekik, lavanta ve adaçayı kokuları içinde safi huzur vaad eden Ida Blue’nun bahçesindeki binbir çeşit bitki ve zeytin ağaçlarının sesleri eşliğinde öylece durmak istediğiniz yerde sukunet ve romantizm sizleri bekliyor.

Balıkesir Edremit havaalanından sadece yarım saat uzaklıkta, kış ayları boyunca da Ege’nin ılıman iklimine sahip Adatepe Ida Blue, Aşk ritüellerini deneyimlemeye davet ediyor.

Aşk Ritüelleri Programı 11-17 Şubat 2019 tarihleri arasında geçerlidir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir