Müşterilerine en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunan Polaris, Anneler Günü’nü birbirinden şık çanta ve ayakkabı modelleriyle karşılıyor.

Anneler Günü’ne Polaris Ayakkabı dan Zarif Hediyeler !

Anneler Günü’ne Polaris Ayakkabı dan Zarif Hediyeler !

Varlık sebebimiz olan Annelerimiz, her gün rahat etmeleri ve yere sağlam basmaları için Polaris en şık ayakkabı ve trend çanta tasarımlarını, Anneler Günü için sunuyor.

Polaris 2016 kadın ayakkabı modelleri her yaştan anneye hitap ederken, 2016 yılı trend tonların mavi ve pudra pembesi olduğunu unutmayın.

Klasikten şaşmayan annelerimiz için siyah ve kahverengi onlarca tasarım vitrinleri süslüyor. Polaris kadın ayakkabı markasının 5 nokta koleksiyonu, taban desteği ile rahatlığı önde tutan annelerimiz için ideal seçimler arasında olacak.
Bunun dışında çalışan annelerimiz için stiletto ve topuklu sandaletler, fiyonklu, hasır ve modern renkli tabanlı modeller anneleri sevindirecek nitelikte .

Anneler Günü hediye seçimini çantadan yana kullanmak isteyenler için Polaris’in farklı renklerde sunduğu şık çanta koleksiyonu her anneye hitap ediyor.
Portföy ve 2016 trendy olan büzgülü torba modelleri, birçok eşyasını yanında isteyenler için hacimli büyük çantalar gibi pek çok farklı seçenekler sunan Polaris annelerinizi mutlu etmek için sizleri mağazalarına bekliyor.
Üstelik Polaris markası 20 Nisan- 8 Mayıs 2016 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş edenlere Asgold gümüş anturaj kolye armağan ediyor.

Anneler Günü’ne özel bir hediye sizden, ikincisi Polaris’ten!
Anneler Günü’ne Özel Polaris’ten Zarif Hediyeler

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir