Replay 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Jean ve Denim markası Replay

Replay 2016 Yenilikçi Kreasyonu ile Edwards’da

Jean ve Denim sektörünün öncü markalarından olan Replay, rahatlık ve tarzından vazgeçmeyenler için hazırlanan 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu Edwards mağazalarında moda meraklıları ile buluşuyor.

Şehirli ve modern stilde tasarlanan kreasyon, Venice at Beach, Athleisure, Glamour Bike, Army Pop ve Contemporary Bohemien beş farklı temadan oluşmuş.

Koleksiyonda kullanılan renkler her daim gardıroplarınızda kombinleyebileceğiniz türden. Göz alıcı yeşiller, olive ve askeri yeşil, pembeleri indigo maviler, klasik siyah beyazlar,turuncu ve sıra dışı gümüş, altın ve bronz ışıltılar dikkat çekiyor.

2016 İlkbahar-Yaz kreasyonu ekolojik temalardan yola çıktığı için kullanılan kumaşlar ve dokularda konsepte uygun dokunmuş. Keten bambu karışımları, ipekler, pamuklu fileler, yumuşak deri ile farklı ve lüks görünümler kazandırılmış.

Marka kumaş dokumaların konseptini ünlü ressam Pollock’un damlalarından esinlenmiş ve t-shirt, sweatshirt, pantolonlarda göreceğiniz desenler oluşturulmuş.

Replay‘ın seçtiği temaların başlıca göze çarpanlar ; Glamour Bike ‘da oversize, slim fitler ve ipek, deri bir arada kullanılmış. Army Pop temasında ise, daha çok parlak ve metalik renklerin ışıltıları öne çıkıyor. Athleisure konseptinde ise şehir yaşamının şifreleri modern hit parçalar ile buluşturulmuş. Contemporary Bohemien temasında ise 2016 yılın trendlerinden olan mix&match baskılar, püsküller ve eskitilmiş parçalar ile daha özgür retro dokunuşlar verilmiş.

En çarpıcı tema ise Venice at Beach burada pastel ve indigo maviler dikkat çekici bir biçimde kullanılarak plaj modasını yansıtmış.

Replay’in şık ve rahat 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile tarzınızı tamamlamak için Edwards Akmerkez mağazasına uğramayı unutmayın.
REPLAY Şehirli ve Yenilikçi Koleksiyonu ile EDWARDS’da

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir