Ayakkabı tutkunlarını için heyecanlı bir sonbahar bekliyor

Ayakkabı tutkunlarını için heyecanlı bir sonbahar bekliyor

Hem şık hem sıcak …

Şıklığından ödün vermeyen kadınların pek çoğu kışın hem ayaklarını sıcak tutacak hem de tarzlarından vazgeçemeyecekleri tasarımları tercih ediyorlar. Ayakları sıcak tutmak söz konusu olduğunda, ilk akla gelen modeller bilekte biten botlar ve diz üstü çizmeler oluyor. Bu sene, uzun zamandır olduğu gibi yine diz üstü çizmelerde çok moda. Kalın ama yüksek topuklu fark yaratan detaylarla zenginleştirilmiş diz üstü çizmeler senenin dikkat çekici modelleri.

Maskülen stiliyle dikkat çekenlere
Pantolondan cekete, gömlekten ayakkabıya yeni sezondaki pek çok tasarımda maskülen çizgiler hakim. Stilini ortaya koyarken, ana temasını bu çizgilerden yola çıkarak belirleyenler için Oxford ayakkabılar kış aylarının olmazsa olmazları arasında. Görünümleri kadar rahatlıklarıyla da ön plana çıkan ayakkabılar şık ve rahatlar.

Gece şıklığı bir başka
Ne giyerseniz giyin, eğer kıyafetinizle doğru ayakkabı kombini yapamamışsanız moda sever hemcinslerinizden tam puan almanız imkansızlaşır.  Tercihini klasik şıklıktan yana kullana ve zarafete önem verenler için, süet ve bordo gibi yılın öne çıkan renklerini taşıyan stilettolar yine gündemde. Gerek topuğunda gerek bilek bağında altın detayın kullanıldığı gece ayakkabıları ise yine göz kamaştırıcı.

Eğlencenin adı Püskül
Tıpkı şu an içinde bulunduğumuz yıl gibi, 2016’da da püskül en eğlenceli ayakkabı tasarımlarının vazgeçilmez bir parçası olacak. Özellikle hareketli bir imaja sahip olanların keyifli yönünü ön plana çıkaran püsküller, ayakkabılarda da çantalar kadar kullanılıyor. Bu iki ürüne ayrı bir hava katan püsküller, bilekte biten siyah bir bota da çok yakışır.

 

 

 

 

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir