Beta’nın seçkin Erkek Ayakkabıları

Beta’nın seçkin Erkek Ayakkabıları

Beta, 70’li yıllarda espadril üretimi yapan İkiışık ailesi tarafından 1980 yılında kurulmuştur. 1985 yılında, Nişantaşı’nda ilk konsept mağazasını açarak piyasaya adım atmıştır ve bugün artık  erkek ayakkabı modelleri yaparak bir çok tasarımını Avrupa Birliği ülkelerine ihraç edilmek üzere yılda 150.000 çift ayakkabı üretmektedir.

Kreasyonlarında renkli ve farklı bir çizgi yakalayan Beta markası bugün, Türkiye’de toplam 35 mağazasında 2015 erkek ayakkabı modelleri satılmakta.

Türkiye’nin önde gelen doğal deri ayakkabı markalarından olan Beta, dünyada ayakkabı üretimindeki tüm yaşananları takip etmekle birlikte, birçoğuna da yön vermektedir. Yenilikçi ve gelişimci özelliği taşıyan Beta, Türkiye’de tüm ayakkabı üretim teknolojisini çalıştırdığı fabrikaya sahiptir. Markanın son olarak tasarladığı 2015 erkek ayakkabı modelleri tüm aile bireylerin tercih edebilecekleri türden.

Ayakkabı üretiminde sağlığa uygun hammadde kullanılmasının ön planda tutulduğu Beta markasının ürünleri %100 doğal deriden üretilir. hazırladığı erkek ayakkabı modelleri üzerinde büyük emekler sarf edilmekte, tasarlanan ayakkabıların  şık ve kalitesi yanında konforlu olmasına da büyük özen gösterilmektedir.

Beta markasının hedefi ,günümüze kadar yüksek kalitesi, rahatlığı ve şıklığı ile elde etmiş olduğu güçlü imajı koruyarak, Türk Ayakkabı Endüstrisinde, modanın ve şıklığın temsilcisi olmaya devam etmektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir