Ev Dekorasyonu Trendleri

Ev dekorasyonu, yaşam alanlarımız için son derece önemli olan bir işlemdir. Evlerimiz ne kadar güzel olursa bizleri o kadar dinlendirir ve mutlu eder. Bu nedenle evlerimizi en iyi şekilde dekore etmemiz gerekecektir. Ev dekorasyonu yaparken kafanıza göre değil uyuma göre yapmanız gerekir. Bu anlamda en önemli olan uyum renk uyumu olacaktır. Mobilyaların rengiyle evin boyanmış olduğu rengin zıt olmaması, birbirine paralel olması gerekir. Ancak bu sayede sorunsuz bir şekilde ev dekorasyonu yapabilirsiniz. Karanlık evlerde açık renkli mobilyalar kullanmak evinizin daha hoş görünmesini sağlayabilir. Bu tür evlerde daha da koyu mobilyalar kullanıldığında eviniz çok daha karanlık olabilir.

Ev Dekorasyonunda Mobilya Seçimi

Evler için mobilya seçimi yaparken öncelikle evin durumu incelenir. Eğer geniş bir eve sahipseniz büyük mobilyaları kullanabilirsiniz. Fakat eviniz küçükse sizin için en iyi tercih kullanışlı mobilyalar almaktır. Bu kullanışlı mobilyalar sayesinde ölü alanları değerlendirebilir ve daha çok depolama alanı oluşturabilirsiniz. Böylece yer sıkıntınız ortadan kalkar.

Ahşap Uyumu

Evinizle ahşap mobilyalar uyum göstermiyor olabilir. Bunun için duvar renklerine ve mobilyanın koyuluğuna bakabilirsiniz. Açık renkli evlerde orta kıvamda koyu olan ahşap mobilyalar kullanılabilir. Bu sayede ev göze çok daha hoş görünecektir. Sorunsuz bir şekilde ev dekorasyonu yapmak adına evinizin boyamasını da iyi yapmanız gerekir. Abes renkler evinizi çirkin gösterebilir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir