Flo Kış Erkek Ayakkabı Modelleri

Flo Ayakkabı Marketinde bin bir çeşit 2015 Erkek Ayakkabı Modelleri

Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin kurucusu olan FLO, 15 yıl evvel başlattığı perakendecilik atağı ile Türkiye genelinde 230 kadar mağazasında her yaşa, her stile hitap eden, 5 binin üzerinde erkek ayakkabı modelleri ile tüketicilere ulaştırmaktadır.

Flo Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren mağazalarının yanı sıra 2015 erkek ayakkabı modelleri de online alışveriş sitesi www.flo.com.tr ile Türkiye’nin her noktasına ulaşmaktadır. Flo ürünlerinin satılan sitede ayakkabı, çanta, aksesuar, spor aksesuar ve giyim kategorileriyle birlikte çok geniş bir ürün yelpazesi yer almaktadır.

FLO ülke çapında yakaladığı bu başarısını, markanın ilk günden beri tüm aile halkına hitap eden ayakkabı, spor giyim ve aksesuarları, uygun fiyatlı ve kaliteli ürün yelpazesiyle gelişmiş mağazalar zinciri olarak kurgulamasına borçludur. FLO, erkek ayakkabı modellerini kaliteli ve uygun fiyata sunma felsefesi ile avantajlı kampanyalar ve eşsiz alternatiflerle, Türk toplumunun vazgeçilmez ayakkabı mağazası olmaya devam edecektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir