Lazer İle Cilt Gençleştirme

Lazer ile cilt gençleştirme dediğimiz zaman ilk öncelikle lazerin çok geniş kapsamlı olduğunu hatırlamak gerek…

Lazer çeşitli kaynaklardan elde edilen bir ışın türüdür ve bu ışın günümüzde çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Örneğin en bilinen şekliyle günümüzde lazer tüyleri yok etmek, cilt soymak ve bazı cerrahi müdahalelerde kullanılmaktadır. Ancak karbondioksit fraksiyonel lazer adını verdiğimiz bir lazer var ki bu lazeri cilt gençleştirmek amacıyla uzmanlar kullanıyor.

Karbondioksit Fraksiyonel lazerde cilt dokusuna yapılan her bir darbe sonucu bilinçli olarak ciltte ödem oluşturulmaktadır. Oluşturulan bu ödem seanslar sonucunda kalıcı bir hale getirilmektedir. Bunun dışında uzman hekim tarafından aynı anda cilt soyulmaktadır. Cilt soyma işlemi sizi hiçbir zaman günlük planlarınızdan, aktivitelerinizden geri koymamaktadır. Bunun için sadece 1-2 saatlik dinlenme yeterli olacaktır. Lazer ile cilt gençleştirme işlemi yaz dışındaki tüm mevsimlerde uygulanabilir. Bu operasyon sonucunda cildinizdeki lekeler, kırışıklıklar ve pütürler kaybolarak göründüğünüzden daha genç bir görüntü sergileyebilirsiniz.

Lazer ile cilt gençleştirme işleminde tek seans yeterli olabileceği gibi cilt yapısına göre bu seansların değişiklik göstermesi söz konusudur. Her bir seans süresi 30 dakika olmakla birlikte 2 ile 4 hafta arasında değişim göstermektedir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir