Sizi Yaşlı Gösterecek Makyaj Hataları

Dikkat! Sizi Yaşlı Gösterecek Makyaj Hataları

Kadınların en fazla önem verdiği konu makyaj! Özellikle güzel ve daha da güzel görünmek adına farklı makyajları deneyerek kendilerine farklı bir trend yaratmaya çalışırlar. Ancak biz bayanların en sık yaptığı bazı makyaj hataları resmen kaş yaparken göz çıkarmak diye nitelendirilebilir. Ama bu konuda yazımız sizlere yol gösterici olacaktır. Merak etmeyin Hollywood ünlüleri bile bazen bu tip hatalar yapabiliyor. Bu neden ile sakin bir şekilde makalemizi okuyup konu hakkında bilgi edinirseniz sorun kalmayacaktır.

Makyajın vazgeçilmez unsurlarının yanlış kullanımı en sık rastlanan konular şu şekilde derlenmiş. Öncelikle fondötenden başlayalım. Varlığı bir dert yokluğu yara misali olan fondöten yaşlı gösterecek makyaj hataları yapmanıza yol açacak ilk unsur. Öncelikle fondöten kesinlikle kullanmalısınız. Kullanılan fondötenin kesinlikle cilt tipinize ve rengine uygun olması gerek. Ayrıca kalın dokulu fondötenleri mümkün oldukça kullanmayın. Kalın tabakalar ciltteki kırışıkların çıkmasına yol açarak olduğunuzdan yaşlı görünmeniz yol açar.

Dudak kalemi kullanmanız gerekiyorsa çok kalın, rujunuzdan daha koyu ve dışarı taşacak şekilde kullanılmamasına dikkat edin. Asla dudak kalemi ile dudaklarınızın içini de boyamayın. Sadece değişiklik olsun diye yalnızca göz altlarınızı siyah boyamak sizi yaşlı gösterecek makyaj hataları içinde yer alıyor. Bunların haricinde aşırı olarak kullanılan conclearlar kesinlikle daha yaşlı göstermektedir. Allık seçerken çok koyu tonları bol miktarda kullanmazsanız çok daha özel ve ideal bir makyaj yapmış olursunuz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir