İddialı Gecelik ve İç Giyim Modelleri

İddialı Gecelik ve İç Giyim Modelleri

Her kadın ister evinde olsun ister dışarıda dikkat çekmeyi ve güzel giyinmeyi tercih eder. Bu tutum iç giyimde de geçerlidir. İddialı gecelik ve iç giyim modelleri genellikle fantezi olarak adlandırılır. Pek çok markanın bu alanda başarılı koleksiyonları bulunmaktadır. İç giyim de iddialı olmak demek zaten, dantel gibi kumaş türlerinin kullanılması demektir. Fantezi iç giyim de çalışan pek çok firma bulunmaktadır. Ucuz ya da pahalı pek çok model teşkil etmektedir. Renk skalası da oldukça fazla olan iddialı gecelik ve iç giyim modellerinde en çok tercih edilen renk ise kırmızıdır. Transparan tüllerin, ince işlemeli dantellerin sıkça kullanıldığı modeller bulunmaktadır. Geceliklerde ise saten yada ipek kumaşların dantel ile birleşimi söz konusudur.

Kırmızı ile Gelen Cazibe

Bir deyim vardır: 5 TL fazla olsun kırmızı olsun. Bu deyimin kullanılma nedeni kırmızı rengin canlılığı, çekiciliği ve cazibesidir. İç giyim de fantezi giyinmeyi seven bayanlar kırmızının cazibesinden nasiplerini almaktadırlar. Sarışın, kumral ya da esmer fark etmeksizin her rengi yakışan ve bütünlük sağlayan kırmızı gecelik yada iç çamaşırlar kişiyi olduğundan daha çekici bir hale getirmektedir. Fakat gelin görün ki siyahın gizemi de iç giyim sanayinde oldukça kullanılmaktadır. Tek renklerin haricinde iki rengin kullanılması da oldukça çekici ve iddialı modellerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Demin de bahsettiğimiz gibi siyah ve kırmızı dantel detaylı bir gecelik ya da iç çamaşırı olabildiğince iddialı ve de çekicidir.

İç Giyimde Sınır Yoktur

Normal şartlar altında dışarıda giymeyi tercih etmeyeceğiniz modelleri iç giyimde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunun sebebi tamamen size özel ve dışardan yabancı birinin görme ihtimalinin olmamasıdır. Bu da demek oluyor ki iç giyimde ve gecelik seçerken istediğiniz iddialı parçayı tercih edebilirsiniz. En gözde modeller transparan ve ipli modellerdir. Dantelin asilliği ve çekiciliği ise göz ardı edilemez. İddialı iç giyim modellerini tercih ederken partnerinizin isteklerini de göz önünde bulundurmalısınız. Bu durum size ve ona hitap edeceğinden ortak bir paydada buluşabilir gecelerinizi daha şık ve arzulu bir hale getirebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir