Yurtiçi Kış Tatili Trendleri

Tatil kelimesi size yalnızca deniz kum güneşi anımsatmasın. Kış aylarında da oldukça eğlenebileceğiniz tatil seçenekleri bulunmaktadır. Kış tatili oldukça revaçta olan ve yurtiçinde gerçekleştirebileceğiniz bir süreçtir.  Yapmanız gereken kış turizminin yoğun olarak gerçekleştiği bölgelerden rezervasyon yapmak. Kış tatili genellikle otellerin kendilerine has oluşturdukları ya da sayıl aldıkları pistlerinde yapılan kayaklardan oluşur ve otel içi etkinlikler oldukça yoğundur.

Uludağ’da Tatil

Bir kış hayal edin, dışarıda lapa lapa kar yağıyor, sizlerin yanında sevdikleriniz ya da sevdiğiniz tek bir kişi. Elinizde kahveniz şömine önündesiniz. Bu romantik havaya bürünmek istemez misiniz? Sıcak şarap eşliğinde akşam sohbetleri, kayak sonrası açlığın giderilmesi için açık büfe yemekler… Uludağ uzun zamandır bu imkanları tatilcilerine sunmaktadır. Pek çok otel seçeneği bulunan ve her cebe uygun tarifeleri olan otellerde kışın soğukluğunu eğlencenizle ısıtmaya ne dersiniz?

Kartalkaya’dan Kartepe’ye

Ülkemiz kış turizmine oldukça elverişli bir ülkedir. Dış ülkelerden ve iç kaynaklardan yana oldukça rağbet görmektedir.  Tercih edeceğiniz bölgeye göre otel fiyatları bulunmaktadır. Örneğin geceliği 25 TL olan bölgeler de bulunmaktadır. Dahası her cebe her imkana hizmet veren, kayak tutkunlarının heyecanla beklediği kış dönemini eğlenceli ve lüks koşullara çevirecek oteller mevcuttur. Siz tam olarak ne istediğinize karar verin ve seçtiğiniz yerin fiyatlarına uygun bütçe oluşturun yeter. Tatil sizi bekler!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir