2015 Sonbahar / Kış Elbise Modası

Moda değişmeyen tek şeyin değişim olduğunun kanıtıdır. Her sene farklı bir akım ile karşımıza çıkan moda 2015 sonbahar / kış elbise modasında da farklı görünümlere ev sahipliği yapacaktır. Örneğin bu sezon diğer her sezon gibi siyah beyaz kullanılacak ancak farklı yorumlanacaktır. Daha çok algılamada illüzyonlar yaratacak dijital baskılı desenlerin ön plana çıktığını göreceksiniz. Elbiseler ara boylarda, ya da çok mini olacak.

Ceket-Elbise

Bu sezon öne çıkan modelleri arasında en dikkat çekeni ceket-elbiselerdir. Maskülen tavrı yansıtan ama bir o kadarda feminen hava katan ceket-elbiseler genellikle siyah renkte tercih edilecek. Yaka kısmı keskin dönüşlere sahip olan modeller kürk gibi materyaller ile renklendirecek. Dahası bu sene oldukça öne çıkan ve 2015 son bahar / kış elbise modasında yerini alan triko elbiseler dolaplarda sıkça bulunacaktır.

80’ler – 60’lar

Seksenlerin renkleri atmışların etek boyu, yetmişlerin ise bohem tarzı 2015 2016 kışında harmanlanacaktır. Dahası asilliği kıyafetlerine yansısın İsteyen her kadının oldukça memnun olacağı kadife kumaşlar bu sezon oldukça popüler olacaktır. Dümdüz elbiseler değil bol ya da vücudu saran zımbalı modeller 2015 son bahar / kış elbiselerinde oldukça dikkat çekecektir. Tekdüzelikten uzak olan parça kumaşların birbirleriyle karıştı patchwork modeller oldukça yoğun olarak kullanılacaktır. Dünyaca ünlü modacılar koleksiyonlarında bu parçalara çok fazla yer verecektir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir